Welkom op de webshop van de gezelligste bakwinkel in Rijssen!
Glucose Syrup Sugarflair 60g
€ 2,10
Sugarflair glucosestroop kan worden verwerkt in fondant, royal icing en modelleerchocolade om stretch toe te voegen. Het is een dikke stroperige vloeistof die veel wordt gebruikt in cakes, desserts, zoetwaren en jam.
9 op voorraad
Sugarflair glucosestroop kan worden verwerkt in fondant, royal icing en modelleerchocolade om stretch toe te voegen. Het is een dikke stroperige vloeistof die veel wordt gebruikt in cakes, desserts, zoetwaren en jam.
Ingrediënten: glucosestroop (100%).
Kan sporen bevatten van: noten (schaalvruchten), zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.
Netto inhoud: 60 g.
Barcode | 634158910296 |
---|---|
Merk |
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.