Welkom op de webshop van de gezelligste bakwinkel in Rijssen!
Bakpakket Zanddeegvlaai – voor 2 taarten
€ 6,95
Ontdek het plezier van thuis bakken met ons uitgebreide bakpakket van Cookingathome! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om twee heerlijke taarten te maken die indruk zullen maken op iedereen. Met 500 gram mix voor zanddeeg, bakvaste banketbakkersroom, en een ruime keuze aan bavarois, creëer je moeiteloos een meesterwerk in je eigen keuken.
Met de eenvoudige instructies kneed je een perfect zanddeeg, vul je de taartbodems met romige banketbakkersroom, en voeg je een luchtige laag bavarois toe. Versier de taarten met slagroom en vers fruit voor een onweerstaanbare finishing touch. Of je nu een beginnende bakker bent of een ervaren patissier, dit bakpakket maakt het bakken eenvoudig en leuk.
Geen zorgen over afwas – de wegwerp bakvormen en spuitzak maken het schoonmaken een fluitje van een cent.
2 in stock
Bakpakket Zanddeegvlaai - voor 2 taarten
Inhoud van het bakpakket:
- 500 gram mix voor zanddeeg
- 200 gram bakvaste banketbakkersroom
- 2 alu bakvormen 24 cm (wegwerp)
- 1 x bavarois naar keuze
- 1 wegwerp spuitzak groot
Verder nog nodig:
- 175 gram boter
- 1 ei
- 500 ml melk
- 500 ml slagroom
- 250 ml slagroom en vers fruit voor decoratie
Werkwijze:
Kneed een soepel zanddeeg van de mix, boter en 2/3e van 1 ei. Verdeel het zanddeeg over de beide bakvormen. Maak een klein opstaand randje. Klop de banketbakkersroompoeder met de melk en verdeel dit over de taartbodems. Bak de beide taartjes in 1 x op 175 graden (onder- en bovenwarmte) in ca 20 -25 minuten, tot de taartrand goudbruin van kleur is. (hetelucht 150 graden 25-30 minuten)
Klop 500 ml slagroom zonder suiker. Meng de mix voor bavarois met de op de verpakking aangegeven hoeveelheid water. Spatel dit mengsel door de slagroom.
- Verdeel de bavarois als een gladde laag over beide taarten. Garneer het midden van de taart met vers fruit en rondom toefjes slagroom óf:
- breng de bavarois als een bol in het midden aan op de taart en spuit de rand op met toeven slagroom.
Deze taart kan in z’n geheel ingevroren worden!
Heb je een leuke foto van je baksel? Deel hem op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'. Heb je geen Facebook maar wil je hem toch delen? Stuur de foto dan naar fotos@cookingathome.nl.
Vond je het bakpakket een succes of juist niet? Laat een review achter voor je medebakkers.
Veel bakplezier toegewenst!
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.
Barcode | 222000016061 |
---|---|
Merk |
You must be logged in to post a review.
Reviews
There are no reviews yet.