Bakpakket ‘Chocolade Kersttaart 2025’

 14,95

Kersttaart 2025
Inhoud van het bakpakket:
• 330 gram mix voor chocolade biscuit
• 150 gram mix voor klopschuim Chocolade
• 100 gram bavarois framboos
• 1 spuitzak wegwerp groot
• Decoratiesetje Rendier + Chocolade krullen
• Sprinkle zakje Kerst
• Taartkarton goud 28cm
Overige boodschappen:
• 4 eieren
• 500 ml slagroom
• 100 ml melk
Bereidingswijze:

Mix 330 gram mix voor chocoladebiscuit met 4 eieren en 70 gram water gedurende ca. 10 minuten.
Vet een springvorm (ca. 26 cm) in en giet het beslag hierin.
Bak het biscuit in een voorverwarmde oven op 175 °C gedurende ca. 25–30 minuten.
Klop 500 ml slagroom stijf.
Meng 100 gram bavaroismix met 100 gram water en spatel dit mengsel door de slagroom.
Snijd het biscuit 1 of 2 keer horizontaal door.
Leg de eerste laag op een taartkarton. Verdeel de bavarois over de biscuitlagen en stapel de lagen weer op elkaar.
Klop 150 gram mix voor Klopschuim Choco met 100 ml melk en 100 ml water gedurende 3 minuten op de hoogste stand. Strijk de taart af met de Klopschuim Choco en doe de rest in een spuitzak met spuitmond.
Spuit de taart naar wens op met de overgebleven crème en decoreer met de meegeleverde decoratieset.

Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.
Heb je een leuke foto van je baksel? Deel hem op de Facebook groep ‘Bakken met Cookingathome’. Heb je geen Facebook maar wil je hem toch delen? Stuur de foto dan naar fotos@cookingathome.nl.
Vond je het bakpakket een succes of juist niet? Laat een review achter voor je medebakkers op de website.

3 op voorraad

Artikelnummer: CaH74582 Categorieën: , , Tag:

Kersttaart 2025

Inhoud van het bakpakket: • 330 gram mix voor chocolade biscuit • 150 gram mix voor klopschuim Chocolade • 100 gram bavarois framboos • 1 spuitzak wegwerp groot • Decoratiesetje Rendier + Chocolade krullen • Sprinkle zakje Kerst • Taartkarton goud 28cm

Overige boodschappen: • 4 eieren • 500 ml slagroom • 100 ml melk

Bereidingswijze:

  1. Mix 330 gram mix voor chocoladebiscuit met 4 eieren en 70 gram water gedurende ca. 10 minuten.
  2. Vet een springvorm (ca. 26 cm) in en giet het beslag hierin.
  3. Bak het biscuit in een voorverwarmde oven op 175 °C gedurende ca. 25–30 minuten.
  4. Klop 500 ml slagroom stijf.
  5. Meng 100 gram bavaroismix met 100 gram water en spatel dit mengsel door de slagroom.
  6. Snijd het biscuit 1 of 2 keer horizontaal door.
  7. Leg de eerste laag op een taartkarton. Verdeel de bavarois over de biscuitlagen en stapel de lagen weer op elkaar.
  8. Klop 150 gram mix voor Klopschuim Choco met 100 ml melk en 100 ml water gedurende 3 minuten op de hoogste stand. Strijk de taart af met de Klopschuim Choco en doe de rest in een spuitzak met spuitmond.
  9. Spuit de taart naar wens op met de overgebleven crème en decoreer met de meegeleverde decoratieset.

Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.

Heb je een leuke foto van je baksel? Deel hem op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'. Heb je geen Facebook maar wil je hem toch delen? Stuur de foto dan naar fotos@cookingathome.nl.

Vond je het bakpakket een succes of juist niet? Laat een review achter voor je medebakkers op de website.

Barcode

222000019614

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bakpakket ‘Chocolade Kersttaart 2025’” te beoordelen