11,28
Excl. BTW: 10,35
- Excl. BTW:
- 10,35
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB118
Choco bombs (voor warme chocolademelk) – voor ca. 6 bombs
Inhoud van het bakpakket:
- 300 gram chocolade (anti-tempereer)
- 50 gram smeltchocolade wit
- Mini marshmallows
- Sprinklebuisje
Optioneel:
- Siliconen mal voor bolletjes
Wat heb je verder nodig:
- Nesquik chocolademelk poeder
Werkwijze:1. Smelt 2/3e deel van de chocolade au bain-marie of in een chocolade smelter. Neem de kom van de warmtebron. Roer de overige chocolade erdoor tot alles gesmolten is. Dit heet tempereren. Bij gebruik van anti tempereer chocolade kan je alles in één keer smelten.
- Bestrijk de wanden van de mal met chocola. Alle chocolade wat te veel is, kan je er uit lten lopen op een stuk huishoudfolie (dit kan je later opnieuw smelten). Laat de chocolade in de koelkast hard worden. Breng na een kwartier een tweede laag aan. Laat de chocolade nu volledig uitharden (minstens een half uur in de koelkast). Tik of duw de bolletjes uit de mal. Zorg dat de randjes mooi strak zijn.
- Vul de ene helft met nesquik en wat marshmallows. Om het (halve) bolletje bovenop te plakken kan je het beste de rand van dit bolletje op een warm oppervlakte iets laten smelten. Dit kan bv heel mooi op de bodem van je chocolade smelter.
- Plak nu de twee helften aan elkaar.
- Smelt de witte chocolade
- Doe het in een klein spuitzakje en knip een heel klein puntje af. Spuit strepen op de bollen en decoreer direct, voordat de witte chocola is uitgehard.
- Verwarm een mok melk
- Doe de chocolade bomb in de warme melk en genieten maar!
Heb je een leuke foto van je baksel? Deel hem op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'.
Vond je het bakpakket een succes of juist niet? Laat een review achter voor je medebakkers op de website.