Krentenbrood

3,80

Excl. BTW: 3,49

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BZ400136
Merk:
Bakzolder

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Ingrediënten:
voorverstijfselde bloem, sojabloem, rijsmiddel, aroma, biologische meelverbeteraar, enzym, kleurstof, tarwegluten, dextrose, droge melkbestandsdelen, plantaardig vet, emulgator. 

Inhoud: 1kg of 2,5kg

Bereidingswijze:
Recept broodbakmachine: Doe 500 gram mix en 300 ml water in de broodbakmachine. Voeg na de pieptoon naar wens ca. 400 -500 gram rozijnen en krenten toe. Recept handmatige bereiding: 500 gram all in mix, 300 ml water naar wens 400 - 500 gram Krenten, rozijnen, noten enz.toevoegen. All in mix mengen met het water en goed doorkneden met hand of kneedhaken. 20 minuten kneden. Afgedekt laten rijzen op een warme plek ca. 45 minuten. Deeg goed platdrukken en doorslaan, nog even goed doorkneden en opbollen. Doe het deeg in de bakvorm of maak kleine broodjes of bv. Vlechtbrood. Nogmaals laten rijzen op warme plek, 30 minuten. maak bovenkant van het brood eerst vochtig voordat het in de oven gaat voor mooiere korst. Oven voorverwarmen voor groot brood 220 graden, kleine broodjes 210 graden. Voor heteluchtoven temperatuur iets lager zetten. Afbakken in ca. 30 minuten voor groot brood, kleine broodjes in ca. 8-10 minuten.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder