Bakpakket Advocaat Schuim gebakjes - voor 16 gebakjes

13,13

Excl. BTW: 12,05

Excl. BTW:
12,05
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB763

Beschikbare opties:

  • Mix voor botercreme 200 gram
  • Bakvaste advocaat vulling 300 gram
  • Mix voor schuimpjes 100g
  • Banketbakkersroom (koud) 100 gram
Omschrijving

Advocaat Schuim gebakjes

Inhoud van bakpakket Advocaat Schuimgebakjes

  • 100 gram mix voor schuimpjes
  • 100 gram mix voor banketbakkersroom Koud
  • 200 gram mix voor botercreme
  • 300 gram advocaatvulling
  • evt. 2 wegwerp spuitzakken Groot
  • evt. 1 wegwerp spuitzak Klein

Let op! Er zitten geen chocolaatjes bij dit pakket, deze kan je los bestellen.

Wat heb je verder nodig:

  • 150 gram suiker
  • 100 ml water
  • 250 ml melk
  • 300 gram boter
  • chocolade vlokken gemengd, puur of wit

Werkwijze:

Mix met mixer op de hoogste stand 100 gram mix voor schuimpjes met 100 ml water en 150 gram suiker tot een stevige massa en spuit op 2 bakplaten elk 16 rondjes van ca. 1 cm dik en doorsnee ca. 4 - 5 cm.
Bak de schuimrondjes op ca. 100 graden in ca. 1 uur droog. (heteluchtstand, zodat je twee platen tegelijk kunt bakken). Laat de schuimrondjes buiten de oven afkoelen.
Maak 100 gram banketbakkersroom aan met 250 ml. melk.
Mix 200 gram botercreme met 300 gram boter en 250 ml water zoals aangegeven op de verpakking.
Meng de botercreme, banketbakkersroom en 250 gram advocaatvulling op een lage stand met de mixer tot een romig geheel en doe het in een spuitzak.
Spuit een deel van de advocaat/boterroom op de helft van de schuimrondjes in een laagje van ca. 1 cm dikte.
Leg nu de andere schuimrondjes er bovenop (met de rechte kant naar boven voor een strak resultaat)
Strijk de zijkanten van de schuimtaartjes af met het advocaat/boterroommengsel en rol ze daarna door de chocolade vlokken.
Spuit de bovenkant op met toefjes advocaatboterroomcreme.
Doe de rest van de bakvaste advocaatvulling in de kleine spuitzak, knip er een puntje af en spuit dunne sliertjes als decoratie over je taartjes. Decoreer evt met vlokjes.

Advies: bewaar de taartjes in de vriezer. De schuim word anders snel zacht. Ontdooien duurt ca 2 uur.

Eet smakelijk!

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (1)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder