Bakpakket Banoffee Taart

12,15

Excl. BTW: 11,15

Excl. BTW:
11,15
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB801

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Zanddeeg 500 gram
  • Bavarois Banaan 100 gram
  • Banketbakkersroom (bakvast) 100 gram
  • Salted Caramel 150g
Omschrijving

Inhoud van het bakpakket:
- 500 gram mix voor zanddeeg
- 150 gram salted caramel
- 100 gram bavarois banaan
- 100 gram banketbakkersroom (bakvast)
- evt. 1 kleine spuitzak
- evt. krullen caramel

Benodigdheden van de supermarkt:
- 500 ml slagroom
- 250 ml melk
- 175 gram ongezouten roomboter
- 1 ei
- 3 bananen

Verder nog nodig:
- springvorm van ca. 24/ 26 cm.

Werkwijze:
Kneed een soepel deeg van 175 gram boter, 2/3e ei en 500 gram mix voor zanddeeg. Rol het deeg uit tot een plak van ca. 0,5 cm en bekleed hiermee de bodem van de springvorm en maak een opstaand randje (ca. 3 cm). Het kan zijn dat je wat zanddeeg overhoud. Hier kan je zandkoekjes van bakken (ca. 18 minuten op 170 graden).

Maak de mix voor banketbakkersroom aan met 250 ml melk. Verdeel dit over de zanddeegbodem.
Bak de bodem in ca. 40 minuten goudbruin (175 graden boven-onder warmte).

Verdeel de caramel over de nog warme taart. Laat nu de taart volledig afkoelen.
Snijd de bananen in de lengte door en leg ze op de taartbodem.

Klop de slagroom stevig. Maak de mix voor bavarois aan met 100 ml water en spatel door de opgeklopte room.
Verdeel 1/3 van de bavarois over de bodem en strijk glad. Schep de overige bavarois in een spuitzak met spuitmondje en spuit mooie toefjes op de taart.
Strooi tenslotte wat caramel krullen over de taart.

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder