10,20
Excl. BTW: 9,36
- Excl. BTW:
- 9,36
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB979
- Merk:
- Cookingathome
Omschrijving
Bundel bevat
Beoordelingen (0)
Bakpakket Bavarois Schnitt
Inhoud van het bakpakket:
• 250 gram mix voor biscuit
• 100 gram bavarois (smaak naar keuze)
• 100 gram mix voor banketbakkersroompoeder Koud
• 150 gram nougatine
• 1 wegwerpspuitzak middel
Optioneel:
• Chocolade decoratie (zelf toevoegen in de webshop)
Wat heb je nodig van de supermarkt:
• 3 eieren
• 500 ml slagroom
• 250 ml melk
• evt. jam voor de vulling
• evt. 250 ml slagroom extra voor de toeven
Wat heb je verder nodig:
• 1 bakplaat van 30 x 40 cm met bakpapier
Recept:
(1) Mix 250 gram biscuit met 3 eieren en 55 ml water in 10 minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa.
(2)Verwarm de oven voor op 170 graden stand hetelucht. Bedek 1 bakplaat met bakpapier. Verdeel de biscuit over de bakplaat.
(3) Zet de bakplaat in de oven en bak het biscuit in ca. 15 - 20 minuten gaar.
(4) Mix 500 gram slagroom zonder suiker. Meng het bavaroispoeder met de op de verpakking aangegeven hoeveelheid water. Spatel dit papje voorzichtig door de slagroom.
(5) Mix 100 gram banketbakkersroompoeder met 250 ml melk tot een gladde pudding.
(6) Laat het biscuit goed afkoelen en snij eventueel de randjes af zodat het een rechthoek wordt.
(7) Meet het biscuit en snij dit in 3 gelijke stukken. Bv. de plak is 30 cm breed, dan worden de stroken 10 cm.
(8) Breng een deel van de bavarois aan op de eerste plak biscuit.
(9) Leg de tweede plak hierop en breng eventueel (bij een fruitsmaak) een laagje jam aan. Strijk hierover de banketbakkersroom.
(10) Leg de derde plak op de banketbakkersroom en zorg ervoor dat de plakken recht op elkaar liggen.
(11) Strijk nu de zijkanten af met de overgebleven bavarois. Eventueel kan je ook een beetje bewaren voor toefjes bovenop.
(12) Bekleed de zijkanten van de taart met de nougatine (zie filmpje voor een tip).
(13) Decoreer nu de bovenkant naar eigen wens.
Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.
Inhoud van het bakpakket:
• 250 gram mix voor biscuit
• 100 gram bavarois (smaak naar keuze)
• 100 gram mix voor banketbakkersroompoeder Koud
• 150 gram nougatine
• 1 wegwerpspuitzak middel
Optioneel:
• Chocolade decoratie (zelf toevoegen in de webshop)
Wat heb je nodig van de supermarkt:
• 3 eieren
• 500 ml slagroom
• 250 ml melk
• evt. jam voor de vulling
• evt. 250 ml slagroom extra voor de toeven
Wat heb je verder nodig:
• 1 bakplaat van 30 x 40 cm met bakpapier
Recept:
(1) Mix 250 gram biscuit met 3 eieren en 55 ml water in 10 minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa.
(2)Verwarm de oven voor op 170 graden stand hetelucht. Bedek 1 bakplaat met bakpapier. Verdeel de biscuit over de bakplaat.
(3) Zet de bakplaat in de oven en bak het biscuit in ca. 15 - 20 minuten gaar.
(4) Mix 500 gram slagroom zonder suiker. Meng het bavaroispoeder met de op de verpakking aangegeven hoeveelheid water. Spatel dit papje voorzichtig door de slagroom.
(5) Mix 100 gram banketbakkersroompoeder met 250 ml melk tot een gladde pudding.
(6) Laat het biscuit goed afkoelen en snij eventueel de randjes af zodat het een rechthoek wordt.
(7) Meet het biscuit en snij dit in 3 gelijke stukken. Bv. de plak is 30 cm breed, dan worden de stroken 10 cm.
(8) Breng een deel van de bavarois aan op de eerste plak biscuit.
(9) Leg de tweede plak hierop en breng eventueel (bij een fruitsmaak) een laagje jam aan. Strijk hierover de banketbakkersroom.
(10) Leg de derde plak op de banketbakkersroom en zorg ervoor dat de plakken recht op elkaar liggen.
(11) Strijk nu de zijkanten af met de overgebleven bavarois. Eventueel kan je ook een beetje bewaren voor toefjes bovenop.
(12) Bekleed de zijkanten van de taart met de nougatine (zie filmpje voor een tip).
(13) Decoreer nu de bovenkant naar eigen wens.
Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.