10,20
Excl. BTW: 9,36
- Excl. BTW:
- 9,36
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaH778
- Merk:
- Cookingathome
Inhoud van het bakpakket:
- 500 gram zanddeeg
- 400 gram Aardbeiencakemix
- 100 gram bavarois aardbei
- 1 wegwerp spuitzak middel
Zelf toevoegen in webshop:
- Charlotte Bakvorm Decora
Verder nog nodig:
- 1 + 4 eieren
- 90 + 200 gram ongezouten roomboter
- 250 ml slagroom
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 graden (boven-onder).
1. Meng 250 gram mix voor zanddeeg met 1/3e losgeklopt ei en 90 gram ongezouten roomboter.
2. Vet de bakvorm in.
3. Rol het zanddeeg uit en bekleed hiermee de hele bakvorm.
4. Meng de cakemix aan zoals op de verpakking staat (in de meeste gevallen met 4 eieren en 200 gram boter).
5. Stort het cakebeslag op de zanddeegbodem.
6. Bak de taart in de voorverwarmde oven voor ca. 5 - 6 kwartier. Elke oven is anders dus houd het vanaf 60 minuten in de gaten. Prik evt. af en toe even met een houten prikker in de cake om te kijken of hij gaar is.
7. Laat de taart afkoelen in de bakvorm.
8. Stort de taart en plaats hem op een mooie taartschaal.
9. Klop 250 ml slagroom (zonder suiker). Als de slagroom klaar is ga je pas verder met de volgende stap.
10. Weeg 50 gram bavaroispoeder af en 60 gram water. Meng dit door elkaar. Spatel het vervolgens door de geklopte slagroom.
11. Doe de bavarois in een spuitzakje (evt. met spuitmondje). Als de taart goed is afgekoeld kan je hem mooi opspuiten met de bavarois.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.