Bakpakket Chipolata Gebakjes

13,95

Excl. BTW: 12,80

Excl. BTW:
12,80
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB117

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Amarettini koekjes 80 gram
  • BNC Druppel Kleurstof Roze 20gr
  • Glazuurfondant 250 gram
  • Bavarois Neutraal 100 gram
  • Biscuit mix 250 gram (NEW)
Omschrijving

Inhoud van het bakpakket:

  • 250 gram biscuit
  • 100 gram bavarois neutraal
  • 80 gram amarettini koekjes
  • 250 gram glaceerfondant
  • Roze kleurstof
  • evt. 1 wegwerp spuitzak middel

Overige benodigdheden:

  • 500 + 200 ml slagroom
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 100 ml marasquin of amaretto
  • 1 pakje bigareux
  • 50 gam rozijntjes
  • Bakpapier
  • Bakplaat
  • Spuitmondje (bijv. 1M of 2M)

Werkwijze:1. Maak de mix voor biscuit volgens de aanwijzing op de verpakking. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hierop het beslag zo glad en egaal mogelijk. Bak het biscuit 10-12 minuten op 175 graden. Pas op dat je niet te lang bakt, het biscuit moet slechts lichtbruin gekleurd zijn.

  1. Klop 500 ml slagroom bijna stijf. Snijd de bigareux in vieren (houd 5 vruchtjes achter de hand) halveer de amarettini koekjes (houd 8 hele achter de hand). Wel de rozijntjes kort.
  2. Snijd de afgekoelde biscuit in twee gelijke delen. Leg 1 deel op een snijplank of taartplateau.
  3. Maak de mix voor de bavaroise aan met 100 ml marasquin. Meng voorzichtig door de geklopte slagroom. Schep nu de vruchtjes, de koekjes en de rozijntjes door de bavaroise. Verdeel de bavaroise gelijkmatig over de plak biscuit die op de snijplank ligt. Strijk mooi glad af, ook langs de randen. Leg de andere plak biscuit op de bavaroise. (met de onderkant naar boven, dan kan je straks het fondant er gladder op strijken.)
  4. Laat de taart afgedekt in de koelkast opstijven (ten minste 2 uur)
  5. Verwarm de smeltfondant au bain marie of in de magnetron (op half vermogen) tot ca 40-45 graden. Voeg een paar 1-3 druppels rose kleurstof toe.
  6. Strijk de smeltfondant gelijkmatig over de taart. Laat het weer even goed afkoelen in de koelkast.
  7. Klop de slagroom met de suiker en vanillesuiker stevig en doe het in de spuitzak met spuitmondje.
  8. Snijd de taart in 15 gelijke stukken. (5x3)
  9. Spuit op elk stukje een toefje slagroom.
  10. Snijd de overige bigareux in 3 stukjes zodat je 15 stukjes hebt
  11. Snijd de overige koekjes in tweeën.
  12. Decoreer elk gebakje met een koekje en een vruchtje.

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder