Bakpakket Choco Bombs

5,45

Excl. BTW: 5,00

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
bakpakket-choco-bombs
Merk:
Cookingathome

Beschikbare opties:

Omschrijving

Choco bombs (voor warme chocolademelk) – voor ca. 6 bombs

Inhoud van het bakpakket:
  • 250 gram smeltchocolade puur
  • 50 gram smeltchocolade wit

Optioneel:
  • Mini marshmallows
  • Salted caramel
  • Plastic of siliconen mal voor bolletjes

Wat heb je verder nodig:
 
  • Nesquik chocolademelk poeder


Werkwijze:
  1. Smelt 2/3e deel van de chocolade au bain-marie of in een chocolade smelter. Neem de kom van de warmtebron. Roer de overige chocolade erdoor tot alles gesmolten is. Dit heet tempereren. Bij gebruik van anti tempereer chocolade kan je alles in één keer smelten.
  2. Bestrijk de wanden van de mal met chocola. Alle chocolade wat te veel is, kan je er uit lten lopen op een stuk huishoudfolie (dit kan je later opnieuw smelten). Laat de chocolade in de koelkast hard worden. Breng na een kwartier een tweede laag aan. Laat de chocolade nu volledig uitharden (minstens een half uur in de koelkast). Tik of duw de bolletjes uit de mal. Zorg dat de randjes mooi strak zijn.
  3. Vul de ene helft met nesquik en wat marshmallows. Om het (halve) bolletje bovenop te plakken kan je het beste de rand van dit bolletje op een warm oppervlakte iets laten smelten. Dit kan bv heel mooi op de bodem van je chocolade smelter.
  4. Plak nu de twee helften aan elkaar.
  5. Smelt de witte chocolade
  6. Doe het in een klein spuitzakje en knip een heel klein puntje af. Spuit strepen op de bollen en decoreer direct, voordat de witte chocola is uitgehard.

Heb je een leuke foto van je baksel? Deel hem op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'.

Vond je het bakpakket een succes of juist niet? Laat een review achter voor je medebakkers op de website. 

Beoordelingen (1)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder