Bakpakket Chocolade Biscuit Taart

5,61

Excl. BTW: 5,15

Excl. BTW:
5,15
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaH769

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Banketbakkersroom (koud) 100 gram
  • Biscuit Mix Chocolade 330 gram
Omschrijving

Inhoud van het bakpakket:
- 330 gram chocolade biscuit
- 100 gram banketbakkersroom koud
- 100 gram bavarois (advocaat, banaan, kersen of straciatella)
- evt. 1 wegwerp spuitzak groot + 1 wegwerp spuitzak middel

Wat heb je verder nodig:
- 4 eieren
- 250 ml melk
- 500 ml slagroom
- 1 springvorm 24/26 cm
- evt. 2 spuitmondjes

Werkwijze:
1. Mix 330 gram biscuit met 70 ml water en 4 eieren in ca. 10 minuten tot een luchtige massa. Vet de springvorm in en stort het biscuitbeslag in de bakvorm.
2. Bak het biscuit in ca. 25-30 minuten gaar. Laat het goed afkoelen.

3. Klop 500 ml slagroom zonder suiker op. Ga pas verder met de volgende stap als de slagroom klaar is.
4. Meng 100 - 125 ml (zie verpakking) water met 100 gram bavaroispoeder. Spatel dit rustig door de slagroom. Nu is de bavarois klaar.
5. Doe de bavarois in een spuitzak (evt. met spuitmondje).
6. Meng 250 ml melk met 100 gram banketbakkersroom. Doe ook de banketbakkersroom in een spuitzak (evt. met spuitmondje).

7. Snijd het biscuit na afkoelen 2x horizontaal door.
8. Spuit dopjes bavarois op de onderste plak biscuit.
9. Leg de 2e plak biscuit bovenop de bavarois.
10. Spuit dopjes banketbakkersroom op de 2e plak biscuit, gebruik hiervoor ongeveer de helft.
11. Leg de laatste plak biscuit bovenop de banketbakkersroom.
12. Spuit ook de bovenkant op met dopjes bavarois.
13. Decoreer de taart met de chocolade waaiers.

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder