11,65
Excl. BTW: 10,69
- Excl. BTW:
- 10,69
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB756
Omschrijving
Beoordelingen (0)
Citroentaart (no bake)
Inhoud van het bakpakket:
- 450 gram mix voor kruimelbodem (voor 2 taarten)
- 100 gram bavarois citroen (voor 1 taart)
- Lemon curd
- evt. Bavaroisband
Let op! De decoratie op de foto hoort bij de Paaseditie van dit bakpakket. Standaard zit dit er dus niet bij.
**Benodigdheden van de supermarkt:*** 90 gram boter
- 500 ml slagroom
**Verder nog nodig:*** Springvorm van 24 - 26 cm
- Bakpapier
Werkwijze:1. Smelt 90 gram boter in de magnetron (niet bruin laten worden)
- Meng 225 gram mix voor kruimelbodem door de gesmolten boter.
- Bedek de onderkant van de springvorm met bakpapier.
- Zet een strook bavaroisband in de binnenkant van de vorm (knip het op maat). Dit doe je zodat de taart weer makkelijk uit de bakvorm komt.
- Breng de kruimelbodem aan in de springvorm. Druk het goed aan met de achterkant van een lepel en zet de bodem in de koelkast.
- Klop 500 ml slagroom lobbig.
- Meng 100 gram bavaroispoeder met 125 gram water.
- Spatel het bavaroismengsel door de slagroom.
- Stort de vulling op de kruimelbodem en laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
- Na het opstijven kan je de taart afmaken. Verwarm de lemon curd iets in de magnetron zodat het iets vloeibaarder wordt.
- Strijk de lemon curd voorzichtig over de taart.
- Decoreer de taart verder met de pajets en de paasdecoratie.
Decoreer de taart verder met de pajets en de paasdecoratie.