9,75
Excl. BTW: 8,95
- Excl. BTW:
- 8,95
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB770
- Merk:
- Cookingathome
Omschrijving
Beoordelingen (0)
Cosy Apple Pie
Inhoud van het bakpakket:
Wat heb je nodig van de supermarkt:
- 1 ei
- 130 gram + een klontje ongezouten (room)boter/ margarine
- 250 ml melk
- 250 ml ongeklopte slagroom
- 600 - 750 gram appels
- Kaneel naar smaak
- 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
- Springvorm van 24/26 cm doorsnee
Werkwijze:
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.
Bundel bevat
Inhoud van het bakpakket:
- 500 gram mix voor appeltaart
- 100 gram banketbakkersroom bakvast
- 100 gram bavarois Abrikoos
- 40 gram amaretto koekjes
- Sprinkle buisje
- 100 gram banketbakkersroom bakvast
- 100 gram bavarois Abrikoos
- 40 gram amaretto koekjes
- Sprinkle buisje
Wat heb je nodig van de supermarkt:
- 1 ei
- 130 gram + een klontje ongezouten (room)boter/ margarine
- 250 ml melk
- 250 ml ongeklopte slagroom
- 600 - 750 gram appels
- Kaneel naar smaak
- 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
- Springvorm van 24/26 cm doorsnee
Werkwijze:
- Kneed een soepel deeg van 500 gram appeltaartmix met 2/3e losgeklopt ei en 175 gram boter. Bekleed de bodem van de ingevette vorm met een lap deeg van ongeveer een halve centimeter dik. Bekleed nu de zijkanten zodat je een opstaande rand van ongeveer 4 cm hebt. Je zult iets deeg overhouden. Hiermee kan je evt. nog een paar koekjes maken. Bak deze op 175 graden (boven-onder warmte) voor ca. 12-15 minuten.
- Mix 100 gram mix voor banketbakkersroom met 250 ml melk of water voor ca. 2 minuten. Verdeel dit over de bodem van je taart.
- Verkruimel de amaretto koekjes in grove stukken en strooi deze over de banketbakkersroom.
- Schil de appels en snijd in stukjes. Verwarm de oven voor op 170 graden.
- Smelt het klontje boter in een koekenpan. Voeg de appeltjes, de basterdsuiker en de kaneel naar smaak toe en bak het geheel ca. 5 minuten op middelhoog vuur. Schep de appeltjes op de banketbakkersroom en bak vervolgens de taart in een uur goudbruin en gaar.
- Laat de taart volledig afkoelen.
- Klop 250 ml slagroom zonder suiker bijna stevig. Maak de 50 gram mix voor bavaroise aan met 60 ml lauw water. Schep het mengsel voorzichtig door de slagroom. Hierbij gebruik je dus 50 gram, in de verpakking zit 100 gram. Dit kan je evt. later nog weer gebruiken voor een heerlijke dessert.
- Strijk de bavarois glad over de bovenkant van de taart.
- Decoreer de bovenkant met de decoratie.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.