Bakpakket Driptaart voor Pasen

5,50

Excl. BTW: 5,05

Excl. BTW:
5,05
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB757

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Klopschuimpoeder mix 100 gram
  • Biscuit mix 250 gram (NEW)
Omschrijving

Inhoud van het pakket:

  • 250 gram biscuitmix
  • 100 gram bavarois advocaat of banaan
  • 100 gram klopschuimmix
  • 100 gram gebak glazuur advocaat of banaan

    Evt toevoegen:

  • Decoratie
  • Wegwerp spuitzak klein
  • Taartkarton goud 24cm
  • Taartpan PME 18x10 cm (extra hoog)

Verder nog nodig:

  • 3 eieren
  • 75 ml melk
  • 500 ml slagroom

Werkwijze:

  1. Mix met de mixer op de hoogste stand van 250 gram biscuit met 55 ml water en 150 gram ei (ca. 3 eieren) in 10 minuten een luchtig beslag.
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden (onder en bovenwarmte). Vet de bakvorm in met bakspray en bekleed de bodem van de bakvorm met een rondje bakpapier. Bak het biscuit in ca 30-40 minuten gaar tot het verend aanvoelt. Prik evt. een keer om te testen of de binnenkant gaar is. Stort het biscuit en laat afkoelen.
  3. Klop 500 ml slagroom zonder suiker en meng het bavaroispoeder met 125 ml water. Spatel dit mengsel door de slagroom.
  4. Snijd het biscuit na afkoelen in 3 of 4 plakken. Vul de taart met de bavarois.
  5. Mix de klopschuimpoeder met 75 ml water en 75 ml melk tot een stevige massa. Strijk de taart af met de klopschuim. Wil je ook graag toefjes maken? Zorg er dan voor dat je een beetje klopschuim achterhoud om dit te gebruiken voor de toefjes. Tip: de klopschuim kan je ook een kleurtje geven door een paar druppels kleurstof.
  6. Schep de glazuur in een magnetronbestendig bakje en smelt het op laag vermogen. Dit kan natuurlijk ook au-bain-marie.
  7. Doe het glazuur in de spuitzak. Laat het glazuur iets afkoelen. Neem evt. eerst een testje door een drip te maken op de onderkant van een hoog glas. Drip de taart met het glazuur.
  8. Decoreer de rest van de taart met de chocolade pajets en de paasdecoratie.

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder