4,75
Excl. BTW: 4,36
- Excl. BTW:
- 4,36
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB973
- Merk:
- Cookingathome
Roze flappen (10 stuks)
Deze flappen zijn gemaakt van bladerdeeg, inmiddels hebben we gehoord dat de échte zeeuwse flappen gemaakt worden van croissantdeeg,
Inhoud van het bakpakket:
- rose fondantglazuur
Verder nog nodig:
- Pakje met 10 plakjes bladerdeeg
- 250 ml slagroom
- Fruitvulling naar keus
- Suiker/vanillesuiker
Werkwijze:
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en vouw ze in de punt dubbel. Niet aanduwen. Los op elkaar is voldoende.
Verwarm de oven voor op 220 graden onder en bovenwarmte. Wil je de flappen met het rose fondant, dan bak je het bladerdeeg gewoon ‘kaal’.
Bak het bladerdeeg in ca 20 min goudbruin.
Snij de flappen voorzichtig open
Klop de slagroom met de suiker en vanillesuiker stijf.
Vul de flappen met wat fruitvulling en spuit een mooie toef slagroom in de flap.
Bestrijk tenslotte de ‘kale’ flappen met wat fondantglazuur. Dit gaat het beste door het glazuur au bain-marie of in de magnetron op heel laag vermogen kort te verwarmen tot ca 40 graden.
Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.
Heb je een leuke foto van je baksel? Deel deze dan op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'. Heb je geen Facebook maar wil je het toch graag delen? Stuur je foto dan naar fotos@cookingathome.nl.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.