7,20
Excl. BTW: 6,61
- Excl. BTW:
- 6,61
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB959
- Merk:
- Cookingathome
Inhoud van het bakpakket:
- 250 gr biscuitmix
- 50 gram smeltchocolade puur
- 100 gram mix voor botercreme
- 1 spuitzak Middel
Nodig van de supermarkt:
- 3 eieren
- 150 gram roomboter (ongezouten, op kamertemperatuur)
- Jam naar keuze
Bereidingswijze:
Teken op een vel bakpapier een patroon naar keuze of teken het voorbeeld na en leg het met de inkt naar beneden op de bakplaat. (zorg dat je het patroon wel kunt zien)
Mix 250 gram biscuitmix met 55 ml water en 3 eieren op de hoogste stand met de mixer in 10 minuten tot een luchtige massa.
Schep 4 flinke eetlepels van het beslag in een andere kom. Smelt 50 gram chocolade au-bain-marie of in een chocoladesmelter. Roer de gesmolten chocolade door het apart gehouden beslag en schep het in een wegwerpspuitzak knip een puntje van de zak en spuit het chocoladebeslag over het patroon op je bakpapier en zet het ca. 15 minuten in de diepvries.
Spatel nu de rest van het beslag voorzichtig over het chocolade decor en bak de biscuitplak op 175 gr in ca. 13 minuten gaar. Rol de plak met papier en al WARM op en laat hem afkoelen.
Mix 150 gram boter met de mixer zacht, meng 100 gram mix voor botercreme met 125 ml water en voeg dit papje in gedeelten toe aan de boter. Mix de botercreme in ca. 8 minuten tot een romige massa.
Rol de afgekoelde plak VOORZICHTIG terug ( pas op voor scheuren) en verwijder het bakpapier.
Bestrijk de plak met een dun laagje jam, en daarna met de botercreme. Rol de plak nu stevig op.
Snijd de uiteinden van de rol, voor een mooi zij-aanzicht.
Laat de rol afgedekt in de koelkast opstijven.
Eenmaal opgesteven, kan de rol ook buiten de koelkast bewaard worden!
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.