Bakpakket Gevulde Geo Hearts

9,75

Excl. BTW: 8,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
bakpakket-gevulde-geo-hearts
Merk:
Cookingathome

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Met dit bakpakket kan je kiezen tussen verschillende smaken. De basis is bij elke smaak hetzelfde, de smaak van de vulling is alleen anders. Als je bijvoorbeeld voor de optie red velvet kiest, krijg je het recept van de red velvet bij je bestelling. 


Naast deze ingrediënten heb je dus nog wel een mal nodig. Het recept is gebaseerd op ca. 14 hartjes van 7 cm doorsnee, maar we hebben ook grotere of kleinere harten of zelfs Paaseieren. Bekijk de pagina bonbon-/chocolademallen onder het kopje 'Chocolade' voor alle varianten!


Inhoud van het pakket:
  • 400 gram mix voor luxe cake/red velvet/ brownie
  • 300 gram anti-tempereer chocolade of 250 gram smeltchocolade
  • 75 gram deco melts (kleur naar keus)
  • 150 gram lemoncurd of bueno of niets

    Optioneel:
    decoratie sprinkles
    - goudspray
    - geo mal
    - cakeblik

    Verder nog nodig:
    - dit veschilt per recept (het zijn altijd normale supermarkt producten)

    Werkwijze:
 
1. Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix 200 gram luxecakemix, 125 gram boter en 2 eieren tot een glad beslag.  Let op! Je gebruikt voor dit recept een halve verpakking cake. Mocht je meer willen maken of de rest van het beslag voor cupcakes gebruiken kan je natuurlijk ook de hele verpakking maken. Doe het beslag in een ingevet cakeblik en bak in ca 45 minuten op 160 graden gaar. Laat de cake volledig afkoelen.
Gebruik je anti-tempereer chocolade? Ga dan verder met stap 2. Gebruik je gewone smeltchocolade? Ga dan verder met stap 3.
2. Smelt ondertussen de chocolade.
 
3. Tempereer de chocolade: Smelt eerst 2/3e van de chocolade. Voeg de laatste 1/3e toe aan de gesmolten chocolade en verwarm het NIET meer. Roer het net zolang totdat alles is gesmolten.
 
4. Bestrijk de wanden van je mal met de chocolade. Laat hard worden.
 
5. Verkruimel de afgekoelde cake en meng de creme door de kruimels.
 
6. Vul de mal met de cake en duw goed aan.
 
7. Bestrijk de bovenkant met chocolade en laat hard worden.
 
8. Duw de harten uit de vorm.
 
9. Smelt de decomelts die je voor de decoratie wilt gebruiken. Doe dit in een spuitzakje en knip een klein puntje af. Spuit streepjes op de harten en decoreer met spikkels e.d. voordat de strepen zijn uitgehard.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder