Bakpakket Kardinaal Schnitt - voor 2 taarten

5,10

Excl. BTW: 4,68

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Bakpakket Kardinaal Schnitt
Merk:
Cookingathome

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Kardinaal Schnitt voor 2 taarten van ca. 35cm!

Inhoud van het bakpakket:
250 gram mix voor biscuit
- 100 gram mix voor schuim
- snow decoratiepoeder

Optioneel:

- 3 grote wegwerp spuitzakken

Benodigdheden van de supermarkt:
3 eieren
- 150 gram + 3 eetlepels fijne suiker
- 750 ml slagroom
- verse frambozen of 1 doosje diepvries frambozen
- 3 zakjes vanillesuiker
- 4 eetlepels frambozenjam

2 bakplaten 30 x 40 cm

Werkwijze:

1. Mix 100 gram mix voor schuimpjes met 100 ml water en ca.150 gram fijne suiker op de hoogste stand in ca 5 minuten tot een stevige massa. Schep de schuim in een spuitzak zonder spuitmondje.

2. Verwarm de oven voor op 170 graden hetelucht

3. Mix 250 gram biscuit met 3 eieren en 55 ml water in 10 minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa. Schep de biscuit ook in een spuitzak zonder spuitmondje.

4. Let op! Lees stap 4 en 5 eerst goed voordat je gaat spuiten. Bekijk evt. de foto's op de webshop.
Bedek de bakplaat met bakpapier. Knip een puntje van de spuitzak met biscuit en spuit 2 x  3 banen biscuit op de bakplaat, met een beetje ruimte ertussen zodat er nog 2 banen schuim tussen gespoten kunnen worden. De lengte van de banen zijn ca. 35 cm (de lange kant van de bakplaat).

5. Spuit daarna de banen schuim tussen de banen biscuit. De 5 banen (3x biscuit en 2x schuim) bakken aan elkaar vast. Spuit op de andere bakplaat ook 2 x 3 banen biscuit met 2 banen schuim ertussen. Uiteindelijk liggen er dus op de 2 bakplaten 4 plakken biscuit met schuim ertussen. 

6. Zet beide bakplaten in de oven en bak de stroken in ca. 15- 20 minuten gaar. Verwissel zo nodig de bakplaten (onder naar boven) halverwege de baktijd.

7. Klop 750 ml slagroom met 3 zakjes vanillesuiker en 3 eetlepels suiker.

8. Haal de plakken uit de oven, pel het bakpapier er voorzichtig af.
Per schnitt: verdeel de jam in het midden van de onderste plak biscuit/schuim en bedek deze met een laag slagroom. Leg een rij frambozen op de slagroom. Spuit banen slagroom over en rond de frambozen zodat alles bedekt is. Leg de 2e plak biscuit/schuim op de slagroom. Duw de zijkanten een beetje rond aan. Bestrooi met snow decoratiepoeder. Herhaal deze stap nog een keer om ook de 2e taart te maken.

Heerlijke taart om royaal uit te delen!

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder