Bakpakket Meringuerol

6,95

Excl. BTW: 6,38

Excl. BTW:
6,38
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB961
Merk:
Cookingathome

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Inhoud van bakpakket Meringuerol
- 100 gram mix voor schuimpjes
- 100 gram mix voor creme brulee bavarois (kan evt. ook met een andere smaak)
- 100 gram snow decoratiepoeder
 
Wat heb je nodig van de supermarkt:
• 150 gram suiker
• 500 ml slagroom
• Bakje frambozen
 
Recept:
(1) Mix met de mixer op de hoogste stand 100 gram mix voor schuim met 100 ml water en 100 - 150 gram suiker tot een stevig schuim.
(2) Strijk het schuim uit over een met bakpapier beklede bakplaat in een oppervlakte van ca 25 x 30 cm !! Bak het schuim 25 minuten op 160 graden !!! Dit in tegenstelling tot wat er op de verpakking staat. Laat het schuim afkoelen tot kamertemperatuur. 
(3) Klop ondertussen 500 ml slagroom zonder suiker. Meng de mix voor crème brûlée met 100 ml lauw water en spatel dit voorzichtig door de slagroom. 
(4) Leg een schone theedoek klaar, leg hierop huishoudfolie en bestrooi dit met een mooie laag snowdecoratiepoeder. 
(5) Keer de plak schuim om op de theedoek en verwijder voorzichtig het bakpapier. Bestrijk de plak schuim met de bavarois. 
(6) Verdeel de frambozen over de bavaroise, duw ze lichtjes in de bavaroise. Rol nu voorzichtig met behulp van de theedoek de meringue op. Zorg ervoor dat het huishoudfolie aan de buitenkant van de rol komt, trek de folie mooi strak om de rol. 
(7) Laat de rol ca. 3 uur opstijven in de koelkast. Garneer de rol met enkele framboosjes en bepoeder deze met de snowdecopoeder. 
 
Tip: de meringuerol blijft max. 1 dag krokant, wil je (een gedeelte van) de taart langer bewaren, leg de rol dan afgedekt in de diepvries. En laat deze ca. 1,5 uur voor consumptie ontdooien. 
 
Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.
 
Bundel bevat Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder