Bakpakket Millionaires Shortbread

17,55

Excl. BTW: 16,10

Excl. BTW:
16,10
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB800

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Zanddeeg 500 gram
  • Smeltchocolade Wit voor garnering 50 gram
  • Smeltchocolade Melk 35% 250g
  • Salted Caramel 500 gram
Omschrijving

Inhoud van het bakpakket:
- 500 gram mix voor zanddeeg
- 500 gram salted caramel
- 250 gram smeltchocolade melk
- 50 gram smeltchocolade wit
- evt. 1 kleine spuitzak

Benodigdheden van de supermarkt:
- 175 gram ongezouten roomboter
- 1 ei

Verder nog nodig:
- springvorm of vlaaienvorm van ca. 24/ 26 cm.
- Blindbakbonen of droge peulvruchten

Werkwijze:
Kneed een soepel deeg van 175 gram boter, 2/3e ei en 500 gram mix voor zanddeeg. Rol het deeg uit tot een plak van ca. 0,5 cm en bekleed hiermee de bodem van de springvorm en maak een opstaand randje (ca. 1,5 cm). Het kan zijn dat je wat zanddeeg overhoud. Hier kan je zandkoekjes van bakken (ca. 18 minuten op 170 graden).

Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast
Prik met een vork gaatjes in de bodem en leg een velletje bakpapier op het deeg en verdeel daar de blindbakbonen over.

Bak ca 15 minuten op 175 graden
Verwijder de bonen en het bakpapier en bak nog 10 minuten tot de bodem gaat is

Verdeel de caramel over de nog warme bodem. Door de warmte van de bodem wordt de caramel zacht en kan je het goed verdelen
Laat de taart nu verder afkoelen.

Smelt de pure of melk chocolade en verdeel over de taart.

Smelt de witte chocola en doe het in een klein spuitzakje. Spuit strepen op de taart (van boven naar onder)
Trek met een sateprikker lijnen door de witte chocola (van links naar rechts), om en om wat richting betreft, zodat je een mooi patroon krijgt.

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder