10,80
Excl. BTW: 9,91
- Excl. BTW:
- 9,91
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB987
- Merk:
- Cookingathome
Inhoud van bakpakket Mokkataart
- 250 gram biscuitmix
- 100 gram banketbakkersroom koud
- 200 gram mix voor botercreme
- 150 gram nougatine
- 60 gram chocolade krullen
Optioneel:
evt. chocolade decoratie (zelf toevoegen in de webshop)
Wat heb je verder nodig:
- 3 eieren
- 55 ml water
- 250 ml melk
- 300 gram ongezouten roomboter
- 250 ml espresso of zeer sterke koffie
- evt. chocolade likeur of baileys
Werkwijze;
Zet een kopje espresso of zeer sterke koffie (250 ml). Laat afkoelen.
Klop 250 gram biscuit, 3 eieren en 55 ml water tot een luchtig beslag.
Bak de biscuit volgens de aanwijzingen op de verpakking
Laat goed afkoelen.
Roer 300 gram roomboter zacht. Meng 250 gram koud koffie met 200 gram mix voor botercreme. Voeg dit in gedeeltes toe aan de roomboter en mix het minimaal 8 minuten.
Meng 250 ml melk met 100 gram banketbakkersroom. Meng het samen met de botercreme tot een glad geheel.
Snijd de taartbodem 1 of 2 keer door. Besprenkel de lagen evt. met de likeur.
Verdeel de helft van je crème tussen de lagen biscuit. BOVENKANT NOG NIET!
Strijk de zijkant van de taart dun af. Doe de nougatine op een bord en rol de zijkant van de taart tussen je handen door de nootjes.
Strijk de bovenkant van de taart nu dun af met crème.
Doe de resterende crème in een spuitzak met een kartel spuitmond en decoreer hiermee je taart.
Werk af met wat chocola
Heb je een leuke foto van je baksel? Deel hem op de Facebook groep 'Bakken met Cookingathome'. Heb je geen Facebook maar wil je hem toch delen? Stuur de foto dan naar fotos@cookingathome.nl.
Vond je het bakpakket een succes of juist niet? Laat een review achter voor je medebakkers op de website.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.