8,15
Excl. BTW: 7,48
- Excl. BTW:
- 7,48
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB951
- Merk:
- Cookingathome
Monchoutaart met witte chocomousse en oreobodem!
Inhoud van het bakpakket:
100 gram mix voor witte chocomousse
1 pot fruitvulling kers
bavaroisband
Benodigdheden van de supermarkt:
200 gram oreokoekjes
75 gram roomboter
200 gram monchou
500 ml slagroom
Verder nog nodig:
Springvorm van ca. 26 cm.
Werkwijze:
Oreokoekjes verkruimelen en mengen met 75 gram gesmolten boter, dit op de bodem van de springvorm leggen en met een lepel platdrukken.
Vulling: 200 gram monchou zacht roeren. 500 ml slagroom zonder suiker kloppen. Mix voor witte chocomousse mengen met de op de verpakking aangegeven hoeveelheid water en de monchou er voorzichtig door roeren. Daarna de slagroom erdoor spatelen.
Bekleed de rand van de springvorm met bavaroisband, hiermee krijg je een strakke rand om je taart.
Bedekken de monchoulaag met de fruitvulling kers. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.