Bakpakket Paas Biscuit Taart

6,05

Excl. BTW: 5,55

Excl. BTW:
5,55
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
bakpakket-paas-biscuit-taart
Merk:
Cookingathome

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Paas Biscuit taart
Inhoud van het bakpakket: 

  • 330 gram chocolade biscuit of 250 gram vanille biscuit
  • 100 gram bavaroispoeder
  • evt toevoegen:
  • Chocolade pajets
  • Chocolade blend pasen

Verder nog nodig:
  • 3 of 4 eieren
  • 500 ml slagroom
  • Springvorm van 24/26 cm
     
Werkwijze:
Chocolade biscuit:
  1. Mix 330 gram mix voor chocolade biscuit met 70 ml water en 4 eieren in ca. 10 minuten tot een luchtige massa. Vet de springvorm in en stort het biscuitbeslag in de bakvorm. Bak het biscuit in ca. 25-30 minuten op 175 graden gaar (boven/onder warmte). Laat het afkoelen in de springvorm.
Vanille biscuit:
  1. Mix 250 gram mix voor biscuit met 55 ml water en 150 gram ei (= ca.3 eieren) in 8 minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa. Vet de springvorm in en stort het biscuitbeslag in de bakvorm. Bak het biscuit in ca. 30 minuten op 175 graden gaar (boven/onder warmte). Laat het afkoelen in de springvorm.
 
  1. Verwijder de rand van de springvorm, keer de cake ondersteboven (de bovenkant wordt nu de bodem) en snijd de luchtige cake 1x horizontaal door.
  2. Klop 500 ml slagroom zonder suiker stijf.
  3. Meng 100 gram bavarois met de op de verpakking aangegeven hoeveelheid water. Spatel dit mengsel door de slagroom.
  4. Breng de helft van de bavarois aan op de onderste biscuitplak. Leg de 2e biscuitplak bovenop de bavarois.
  5. Bedek het bovenkant en zijkanten van de taart met de bavarois. Laat de taart opstijven in de koelkast.
  6. Decoreer de taart met de chocolade pajets en de chocolade decoratie.

Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder