Bakpakket Schwarzwalder Kirsch Torte

11,39

Excl. BTW: 10,45

Excl. BTW:
10,45
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB139

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Aarts Fruitvulling Kersen 560 gram
  • Bavarois Neutraal 100 gram
  • Biscuit Mix Chocolade 330 gram
Omschrijving

Schwarzwalder Kirsch Torte

Inhoud van het bakpakket:
- 330 gram mix voor chocolade biscuit
- 1 pot vlaaifruit kers
- 100 gram bavarois neutraal
- 1 spuitzak Middel

Benodigdheden van de supermarkt:
- 4 eieren
- 600 ml slagroom
- Pure chocola vlokken

Werkwijze:

Mix het chocobischuit ongeveer 6 -8 minuten met 4 eieren en 70 ml water op de hoogste stand. Stort het beslag in een ingevette ronde springvorm van 28 cm. Bak de taart op 175 graden in ca 25 minuten. (onder- en bovenwarmte)
Laat de taart goed afkoelen en snijd de taart daarna in drie lagen.
Gebruik de bovenste laag als bodem zodat uiteindelijk de mooie gladde onderkant juist bovenop komt.

Bedek de onderste taartbodem met een laagje vlaaifruit kers. Houd 12 kersen achter voor garnering.
Klop 600 ml slagroom zonder suiker. Meng de bavaroispoeder met 100 ml lauw water en spatel de slagroom door het bavaroispapje. (Let op normaal gebruik je 500 cc slagroom!!!)
Schep een kleine hoeveelheid bavarois in een spuitzak met spuitmond voor de garnering.

Strijk een laagje bavarois op de kersenlaag.
Leg dan de tweede plak biscuit op de taart. Ook daarop een laagje bavarois en bedek daarna met de laatste plak biscuit.
Strijk de buitenkant van de taart af met de rest van de bavarois.
'plak' vlokken langs de rand en strooi er een rondje bovenop.
Spuit rozetten van de bavarois uit de spuitzak op de taart en garneer elke rozet met een kers.
Zet de taart koud zodat de bavarois op kan stijven.

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder