Bakpakket Taart van Sloffendeeg

8,45

Excl. BTW: 7,75

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Bakpakket Taart van Sloffendeeg
Merk:
Cookingathome

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Taart van sloffendeeg!

Wil je het principe van een slofje bakken, maar heb je (nog) geen slofring ter beschikking? Bak dan deze taart in een springvorm!

Inhoud van het bakpakket:
- 500 gram mix voor zanddeeg
- 100 gram bakvaste banketbakkersroom
- 100 gram amandelspijs

- 1 zakje bavaroispoeder naar keuze

Nodig van de supermarkt:
- 500 ml slagroom
- 250 ml melk

- springvorm van 24 of 26 cm doorsnee

Werkwijze:

Kneed 500 gram mix voor zanddeeg met 175 gram boter en tweederde van 1 ei tot een soepel deeg. Laat het zm 2 uur rusten in de koelkast.
Rol een deegplak uit van ca. 5 mm dik en bekleed de bodem en rand van de springvorm met het deeg.
Neem een klein deel van de 250 ml melk en meng dit met 100 gram amandelspijs tot een gladde massa. Mix de rest van de melk met de bakvaste banketbakkersroom. Mix het spijspapje door de gele room. Verdeel het room/spijs-mengsel over de deegbodem en bak het geheel ca. 40 min bij 175 graden. Laat de bodem afkoelen.
Klop 500 ml slagroom zonder suiker stijf. Meng het zakje bavaroispoeder met de aangegeven hoeveelheid lauw water. Spatel dit papje door de slagroom. Verdeel de bavarois over de taartbodem. Laat opstijven in de koelkast. Garneer naar wens met taartdecoratie of fruit en slagroom.

Tip: de taart zo mogelijk 1 dag van te voren maken!

Bundel bevat

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder