7,35
Excl. BTW: 6,74
- Excl. BTW:
- 6,74
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB972
- Merk:
- Cookingathome
Tijgersoezen (36 stuks)
Inhoud van het bakpakket:
- 300 gram mix voor soezen
- decopoeder
- 500 gram zeeuwse bloem (voor dit recept heb je 210 gram nodig)
- 1 wegwerp spuitzak groot
Optioneel:
- Soezen spuitmondje
Wat heb je verder nog nodig:
- 270 gram water
- 8 eieren
- 180 gram lichtbruine basterdsuiker
- 150 gram roomboter
- Ronde uitsteker van ca 4,5-5 cm
Bereidingswijze:
Maak van de basterdsuiker, bloem en boter een mooi deeg. Rol het dun (ca 2,5 mm) uit tussen twee stukken vershoudfolie en laat de plak in de koelkast hard worden.
Meng 270 gram koud water, 8 eieren en 300 gram soezenmix door elkaar. Mix het hierna 3 minuten op middelmatige stand.
Schep het in een spuitzak, en spuit 36 gelijke soesjes op de bakplaat.
Haal het deeg uit de koelkast en steek 36 rondjes uit. Lukt dit niet in een keer, rol dan de restjes nogmaals uit.
Leg de plakjes deeg op de bolletjes soezendeeg en bak ze samen in 30 minuten op 180 graden gaar.
Laat de soezen afkoelen en vul ze met slagroom, banketbakkersroom of iets anders. Dit kan makkelijk als je een gaatje in de bodem prikt en met behulp van een spuitzak met stevig spuitmondje kan je het er makkelijk inspuiten.
Bestuif de soezen met een klein beetje deco poeder voor een mooi effect.
Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.