Bakpakket Bubble Schwarzwalder Kirsch

11,39

Excl. BTW: 10,45

Excl. BTW:
10,45
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB113

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Aarts Fruitvulling Kersen 560 gram
  • Bavarois Neutraal 100 gram
  • Biscuit Mix Chocolade 330 gram
Omschrijving

Inhoud van het bakpakket:

  • 330 gram chocolade biscuit (voor dit recept heb je 165 gram nodig)
  • 100 gram mix voor bavarois neutraal
  • Aarts kersenvulling
  • evt. 1 wegwerp spuitzak
  • evt. 10 bubble cups

Overige benodigdheden:

  • 500 ml slagroom
  • 2 eieren
  • Bakplaat
  • Bakpapier

Werkwijze:

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden boven onder. Mix 165 gram chocoladebiscuit met 2 eieren en 35 ml water ongeveer voor 10 minuten.
  2. Verdeel het beslag over een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg ervoor dat het beslag egaal is. Bak de biscuit in 10 – 12 minuten op 170 graden gaar.
  3. Laat het biscuit afkoelen en steek rondjes uit het biscuit. Je hebt 2 rondjes per schaaltje nodig, 1 grote en 1 kleinere.
  4. Klop de slagroom (zonder suiker!) tot het stevig is. Maak de mix voor bavarois aan met 100 ml water en spatel dit door de slagroom. Doe de bavarois in een spuitzak (met spuitmondje).
  5. Spuit een laagje bavarois onderin de schaaltjes. Leg vervolgens het kleine plakje biscuit hierop. Spuit weer een beetje bavarois. Verdeel een paar kersen + vulling op de bavaroise. Leg hierop het grotere biscuit plakje. Eindig met mooie toefjes bovenop en verdeel hierop ook de kersen vulling.
  6. Decoreer met een mooi chocolaatje!

Tip! Dit bakpakket kan je ook heel makkelijk omtoveren naar een op zichzelf staand gebakje! Als je ze presenteert op een mooi gouden schaaltje is het feest compleet!

Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk!
Heb je een leuke foto? Deel deze dan met je mede-bakkers op onze Facebook groep ‘Bakken met Cookingathome.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder