8,83
Excl. BTW: 8,10
- Excl. BTW:
- 8,10
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- CaHB955
Pavlova met bosvruchten
Inhoud van het bakpakket:
- 100 gram mix voor schuim
- 100 gram bavarois frambozen (voor dit recept gebruik je 50 gram)
- 50 gram smeltchocolade puur
- evt. 1 Spuitzak klein
Overige benodigdheden:
- 150 gram fijne kristalsuiker
- snufje zout
- theelepel maizena
- 250 ml slagroom
- vers fruit
Werkwijze:
Mix de mix voor schuim met 150 gram fijne suiker, een snufje zout, 1 theelepel maizena en 100 ml water in ca. 8 minuten tot een stevig schuim. Spuit een cirkel van ca. 25 cm waarbij je de buitenste rand iets hoger opspuit. Bak deze voor ca. 1 uur op 120 graden. Laat het schuim afkoelen in de gesloten oven.
Klop 250 ml slagroom stijf en meng 50 gram bavaroispoeder met 50 ml water. Spatel dit papje door de slagroom.
Smelt de chocolade en doe het in de kleine spuitzak. Verdeel de chocolade over de binnenkant van de pavlova. Laat dit hard worden.
Als de chocolade hard is, verdeel dan de bavarois over de pavlova.
Garneer met vers fruit naar keuze.
Bewaar afgesloten in de koeling. Max. 2 dagen houdbaar, daarna zal de schuim zacht worden.
Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.