Bakpakket Petit Four met Biscuit

12,15

Excl. BTW: 11,15

Excl. BTW:
11,15
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CaHB966

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

  • Smeltchocolade Puur 55% 50g
  • Mix voor botercreme 100 gram
  • Banketbakkersroom (koud) 100 gram
  • BNC Marsepein Naturel 1:3 250 gram
  • Biscuit mix 250 gram (NEW)
Omschrijving

Inhoud bakpakket Petit Four van Biscuit voor ca. 16 stuks

• 250 gram mix voor biscuit

• 100 gram mix voor botercreme

• 100 gram mix voor banketbakkersroom koud

• 250 gram marsepein (Let op! Bij dit pakket zit standaard de blanke marsepein)

• 50 gram pure smeltchocolade

• evt. 1 Wegwerp spuitzak Klein

Zelf toevoegen uit onze webshop:

• Decoratie (bloemetjes)

Wat heb je nodig van de supermarkt:

• 3 eieren

• 150 gram roomboter

• 125 ml melk

• 1 potje jam

Recept:

(1) Mix 250 gram biscuitmix met 3 eieren en 55 ml water in 8 minuten op de hoogste snelheid tot een stevige, luchtige en bijna witte massa. Laat de mixer daarna nog 2 minuten op de laagste stand draaien.

(2) Strijk het biscuit dun uit op een ingevette bakplaat van ca. 30 x 40 cm en bak het op 170 graden in 12 - 15 minuten gaar, het biscuit moet "verend" aanvoelen.

(3) Mix 150 gram ongezouten roomboter zacht. Meng 100 gram mix voor botercreme met 125 ml water en voeg dit papje in gedeeltes toe aan de zachte boter. Mix minimaal 8 minuten op de hoogste snelheid.

(4) Mix 100 gram mix voor banketbakkersroom met 250 ml melk en meng hiervan ruim de helft voorzichtig door de botercreme.

(5) Snijd de biscuitplak in smalle stroken van 4-5 cm breed. Je hebt 4 stroken nodig, de rest van de cake is over. (tip: vul leuke kleine glaasjes met blokjes biscuit en het restje gele room, jam en evt. slagroom)

(6) Bestrijk twee stroken biscuit met jam en bestrijk ze daarna met de helft van de botercreme. Plaats een tweede strook hier bovenop en strijk de ‘staaf’ rondom royaal af met de overige botercreme.

(7) Kneed het marsepein tot het soepel is en verdeel het in twee porties. Rol beide porties uit tot een plak van ca 15x30 cm.

(8) Vouw de marsepein om de cakestaaf en snijd eventueel overtollig marsepein weg.

(9) Laat de staven opstijven in de koelkast.

(10) Snijd de staven daarna in stukken van 4-5 cm.

(11) Smelt 50 gram chocolade au-bain-marie. Vul een spuitzak met de gesmolten chocolade en knip een puntje af om op deze manier sliertjes chocolade over de petit fours te spuiten.

(12) Decoreer de petit fours naar keuze.

Het team van Cookingathome wenst je veel bakplezier en eet smakelijk.

Op alle recepten en foto’s berust een copyright en zijn eigendom van Cookingathome.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder