3,50
Excl. BTW: 3,21
- Excl. BTW:
- 3,21
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- BHZ9487
Benodigdheden en werkwijze:
- 100 gram Ricotta-Limoenbavaroise mix
- 80 ml/gram water
- 400 - 500 ml slagroom
Inhoud: 100 gram
Klop de slagroom lobbig. Meng de Ricotta-Limetta met het water en spatel dit rustig door de slagroom.
De bavaroise kan meteen verwerkt worden. Wilt u de bavaroise gebruiken als dessert, dan de bavaroise minimaal 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Ingrediënten:
Suiker, Glucose ( maïs), RICOTTAPOEDER (melk), gedroogde glucosestroop ( maïs, tarwe), gelatine (varken), limoenpoeder, aroma, gemodificeerd zetmeel E1414 ( aardappel), Voedingszuur E330, E334 ( citroenzuur, wijnsteenzuur), zout, kleurend fruit- en plantenextract.
Allergenen:
Koemelk
Kan sporen bevatten van: gluten, ei, soja, noten, lupine