BrandNewCake Bakbonen 500g

8,95

Excl. BTW: 7,40

Excl. BTW:
7,40
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BNC01001

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Brand New Cake Bakbonen 500g Bakbonen zijn essentieel voor bij het blind bakken van je creaties. Maar wat is blind bakken nu eigenlijk? Blind bakken is een manier om een ervoor te zorgen dat de bodem niet gaat rijzen. Je bakt als het ware de bodem voor of gaar, waardoor je een krokante bodem krijgt. Dit doe je dus met behulp van deze herbruikbare keramische blindbakbonen. Deze leg je op de te bakken bodem (als een soort steunvulling).

Tip: doe altijd een laagje bakpapier tussen de bodem en de bonen.

Het werken met de Brand New Cake Bakbonen

Rol het deeg (dun) uit en bekleed een ingevette taartvorm. De zijkanten van het deeg laat je over de vorm hangen. Prik vervolgens met een vork enkele gaatjes in het deeg Pak een stukje bakpapier en leg dit op de deegbodem. Verdeel de blindbakbonen over het bakpapier en bak de bodem zoals aangegeven. Haal de bodem uit de oven en verwijder de blindbakboden met behulp van het bakpapier. Snijd de zijkanten van de gebakken taartbodem af. Indien gewenst kun je nu de taartbodem voor de tweede keer bakken in de oven, eventueel met een vulling.

Het grote voordeel is dat de blindbakbonen herbruikbaar zijn! Deze verpakking van 500 gram is genoeg voor een flinke taart. We raden aan om de blindbakbonen alleen te handwassen.

Specificaties Materiaal: keramisch Inhoud: 500 gram zak Verpakking: katoenen zak

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder