BrandNewCake Cacaoboter Spray 400 ml

11,30

Excl. BTW: 10,37

Excl. BTW:
10,37
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BNC00178

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Brand New Cake Cacaoboter Spray 400 ml De Cacaoboter Spray van Brand New Cake wordt gebruikt om je marsepein, eetbare prints een glanzende uitstraling te geven en om producten van marsepein en fondant te beschermen tegen uitdroging. Deze spray is ook ideaal om je eetbare print op icing of frosty sheets te beschermen tegen het inwerken van vocht.

Belangrijke informatie Houder staat onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50 graden. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Verwijder houder van ontstekingsbronnen. Niet roken. Spuitnevel niet inademen. Niet in de ogen spuiten. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Spuitbus pas weggooien als deze geheel leeg is. Buiten bereik van kinderen bewaren. Zonder adequate ventilatie is formatie van explosieve mengsels mogelijk.

Ingrediënten Cacao boter, drijfgas: GPL

Voedingswaarde per 100 gram Energie : 3.700 kJ / 900 kcal Vetten 100 g waarvan verzadigde vetzuren: 60 Koolhydraten: 0g waarvan suikers: 0 g Eiwitten 0,0 g Zout 0,0 g

Bewaaradvies: Bewaar in een koele, droge ruimte, buiten bereik van kinderen, electrische schakelingen (zeer brandgevaarlijk!) en direct zonlicht.

Specificaties Inhoud: 400 ml

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder