BrandNewCake Kleurstof Gel Super Rood 35 gram

3,00

Excl. BTW: 2,75

Excl. BTW:
2,75
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
BNC00196

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Brand New Cake Kleurstof Gel Super Rood Met de Brand New Cake Kleurstof Gel Super Rood geef je (rol)fondant, marsepein, botercrème, sugar-paste, beslagen en nog veel meer een geweldige rode kleur. Voeg eenvoudig steeds een beetje kleurstof gel toe totdat je gewenste rode kleur hebt verkregen.

Het gebruiken van de Brand New Cake Kleurstof Gel Super Rood Om met de Brand New Cake Kleurstof Gel Super Rood precies de rode kleur te krijgen die jij wilt, is het belangrijk om met secuur te werk te gaan. Voeg met bijvoorbeeld een saté/coctail-prikker een klein beetje kleurstof gel toe aan het product dat je wilt kleuren. Wil je graag met meerdere kleuren werken? Dan raden we je aan om voor elke kleur een schone prikker te gebruiken. In plaats van een prikker, kun je ook heel goed de uiteinde van bijvoorbeeld een theelepel gebruiken. Wil je het product donkerder van kleur hebben? Voeg dan nog wat extra kleurstof toe. Wil je juist een lichte kleur? Wees dan zuinig met het gebruik van de kleurstof. Wanneer je de kleurstof hebt toegevoegd, dien je het product goed door te kneden of te roeren.

Tip! Aangeraden wordt om de kleurstof in het midden van, bijvoorbeeld fondant, te houden om zo je handen het meest schoon te houden. Het gebruik van een handschoen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bewaren Goed afgesloten in originele verpakking, in een koele omgeving, buiten bereik van direct zonlicht of warmtebron.

Ingrediënten Glucosesiroop, water, kleurstof E124, verdikkingsmiddel E1422, aroma, glycerine, conserveringsmiddelen: E202, E211, citroenzuur. E124 kan de activiteit en oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Allergenen: Glutenvrij.

Inhoud: 35 gram.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder