Brievenbuspakket 'Kersttaart in de bus'

12,50

Excl. BTW: 11,47

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
brievenbuspakket-kersttaart-in-de-bus
Merk:
Cookingathome

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Zoek je een leuk cadeautje voor Kerst? Met dit pakketje kan je heerlijk aan de bak om een echte vrolijke Kersttaart te bakken!
En het leuke is... Het is écht heel makkelijk! Met het recept erbij kan iedereen een heerlijke taart op tafel zetten!

Inhoud van het pakket: 
250 gram biscuitmix (voor de luchtige taartbodem)
- 100 gram bavarois aardbei, bosvruchten of yoghurt-kers
- Sprinklemix Kerst
- incl. verzending
- incl. kaartje met persoonlijke tekst

Alle prijzen van onze brievenbuspakketjes zijn inclusief verzendkosten!

Wil jij voor jouw school of werk meerdere pakketjes in 1 keer laten versturen? Neem dan even contact met ons op via info@cookingathome.nl of via 0548-701485.
 

Luchtige bavaroistaart

Inhoud van het bakpakket:
- 250 gram mix voor biscuit
- 100 gram bavaroismix
- sprinkleblend Kerst

Overige boodschappen:
- 3 eieren
- 500 ml slagroom òf 250 ml slagroom/250 gram kwark

Verder nodig:
- Een springvorm van 24/26 cm
- Een mixer

Werkwijze:

1. Mix 250 gram mix voor biscuit met 55 ml water en 150 gram ei (= ca.3 eieren) in 8 minuten op de hoogste stand tot een luchtige massa. Schep het beslag in een ingevette springvorm van ca. 26 cm doorsnee. Bak de biscuit in ca. 30 minuten op 175 graden in een oven met onder- en bovenwarmte tot een luchtige en verende cake. (bij een heteluchtoven verminder je de temperatuur met 10%). Laat afkoelen in de springvorm.

2. Verwijder de rand van de springvorm, keer de cake ondersteboven (de bovenkant wordt nu de bodem) en snijd de luchtige cake horizontaal door.

3. Klop 500 ml slagroom zonder suiker stijf. Voor een meer Light variant kan je 250 ml slagroom vervangen voor 250 gram kwart. Hierbij meng je eerst het bavaroismengsel door de kwark, en voegt tenslotten de opgeklopte (250ml) slagroom toe.

4. Meng de bavaroismix met 100 ml water. Spatel dit mengsel door de slagroom.

5. Breng de helft van de bavarois aan op de taartbodem. Leg de tweede helft van het biscuit op de bavarois. Bestrijk het daarna met de rest van de bavarois.

6. Spuit eventueel toeven van een beetje bavarois of slagroom bovenop. Decoreer het met de sprinklemix.

Deze taart is eenvoudig te maken.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder