Broodvorm Blauwstaal 29x16cm**

18,95

Excl. BTW: 15,66

Excl. BTW:
15,66
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
HKSBC021

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Broodvorm Blauwstaal 29x16cm Deze traditionele broodvorm is gemaakt van blauwstaal. De broodvorm is niet voorzien van een antiaanbaklaag maar vormt deze op natuurlijke wijze bij goed gebruik.

Afmeting: Lengte boven: 29cm Lengte onder: 27cm Breedte boven: 16cm Breedte onder: 14,5cm Hoogte: 6cm

Beschrijving: Voordat u uw bakvorm voor de eerste keer gaat gebruiken, spoelt u hem af met heet water zonder afwasmiddel. Droog hem vervolgens af met een schone, droge doek en vet de vorm zeer licht in met plantaardige olie (raapzaad bij voorkeur) of plantaardig vet en laat deze ongeveer een uur in de oven op 200°C. inbakken. Op deze wijze ontstaat een coating waardoor het staal beschermd wordt en het baksel niet vast zal bakken.

Vóór gebruik steeds licht invetten met plantaardige olie of margarine.

Na gebruik indien nodig reinigen met heet water zonder afwasmiddel en goed afdrogen, daarna licht invetten en wegzetten op een droge plaats. Beter is nog: uitpoetsen met een stuk keukenpapier of een vod (zo blijft de vorm een beetje vettig) en wegzetten op een droge plaats.

Laat uw brood of gebak niet afkoelen in de vorm om condensvorming (waardoor roest) aan de binnenzijde van de vorm te voorkomen.

Bakvorm niet reinigen in de vaatwasser. Het uiterlijk van de vorm zal door gebruik veranderen, dit maakt het uniek, maar er verandert niets aan de bakeigenschappen. Indien er, ondanks al uw zorg, toch een lichte oxidatie-aanslag op (een deel van) de vorm vormt, kunt u deze met een pannenspons weghalen, wederom lichtjes invetten en gebruiken.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder