Bruggeman Instant Gist 5 x 11 gram

3,75

Excl. BTW: 3,44

Excl. BTW:
3,44
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
DH97

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Vind jij het ook zo leuk om je eigen brood te bakken? Zelfgebakken brood is natuurlijk het allerlekkerst. En uiteraard mag in veel brooddeeg gist niet ontbreken. Door de gist in het deeg of beslag te verwerken, komt er namelijk tijdens het rijzen koolzuurgas vrij. Dat gas zorgt ervoor dat het deeg of beslag in volume toeneemt en luchtig wordt. Met de Bruggeman Gist instant (5x11gr) kun je lekker aan de slag gaan met het bakken van jouw eigen brood.

De Bruggeman Gist instant (5x11gr) komt in 5 handige zakjes van elk 11 gram. Bak je niet zo vaak brood? Dan zijn deze zakjes ideaal! Een groot voordeel van deze zakjes is namelijk dat je niet gelijk een hele grote zak gist hoeft open te trekken. Met deze zakjes kun je dus even vooruit.

Bruggeman Gist instant (5x11gr) is een natuurlijke levende gist in een droge vorm. Dit product is dankzij de kleine zakjes makkelijk te doseren en lang houdbaar. Na opening is het product, mits afgesloten, beperkt houdbaar.

Let op: instant gist is 3 keer zo sterk als verse gist! Kijk daarom goed of in uw recept wordt gesproken over verse of droge gist. Bij brood dient u ongeveer 1,5 gram droge gist per 100 gram meel aanhouden.

Recept:
De gemiddelde dosering is 1 a 1,5 g per 100g meel.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder