Cake Lace Mat – Ophelia Kantstrook

20.00

1 op voorraad

Cake Lace Mat – Ophelia Kantstrook

20.00

Bloemenaccenten en kanten details die passen bij andere Cake Lace Mat-ontwerpen. Cake Lace is zo makkelijk te gebruiken – maak het gewoon volgens de instructies van de fabrikant, verdeel het over de mat en plaats het in de oven op 80°C. Bak 12 tot 15 minuten, haal uit de oven en laat vijf minuten afkoelen; je Cake Lace is nu klaar voor gebruik!

1 op voorraad

Deel je liefde

Bloemenaccenten en kanten details die passen bij andere Cake Lace Mat-ontwerpen. Cake Lace is zo makkelijk te gebruiken - maak het gewoon volgens de instructies van de fabrikant, verdeel het over de mat en plaats het in de oven op 80°C. Bak 12 tot 15 minuten, haal uit de oven en laat vijf minuten afkoelen; je Cake Lace is nu klaar voor gebruik! Van begin tot eind is je Cake Lace in minder dan 30 minuten klaar voor gebruik. Het mooie van Cake Lace is dat het, als het eenmaal gemaakt is, vele maanden vochtig en buigzaam blijft, zodat je meesterwerken kunt maken die een tijdje kunnen duren. Gemaakt van topkwaliteit 100% siliconen van voedselkwaliteit. We raden aan om de afgewerkte Cake Lace op te bergen in vetvrij papier, strak in folie gewikkeld en uit de buurt van sterke lichten en geuren. Voor moeiteloos aanbrengen gebruik je een waterborstel met brede punt om de Cake Lace op je suikerpasta aan te brengen. Je kunt de Cake Lace ook kleuren met poeder- of gelpasta's voor pastelkleuren of donkere tinten. Cake Lace kan worden aangebracht op ganache en zwitserse meringue botercrème, maar we raden niet aan Cake Lace aan te brengen op botercrème omdat dit zacht blijft.

Barcode

617237567475

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cake Lace Mat – Ophelia Kantstrook” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid*