Smeltchocolade Gold

1,75

Excl. BTW: 1,61

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Smeltchocolade Gold
Merk:
Callebaut

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Smeltchocolade Gold

Werkwijze voor de magnetron
1. Doe de gewenste hoeveelheid Callets/druppels in een plastic of glazen kom (magnetron bestendig).
2. Smelt op maximaal vermogen (+/- 800 w) in de magnetron. Roer elke 15 seconden de chocolade goed door, zodat de tempratuur zich gelijkmatig kan verspreiden. Stop met verwarmen zodra de chocolade zo goed als gesmolten is (kleine stukken mogen nog zichtbaar zijn). Blijft roeren tot de chocolade volledig is opgelost en een gelijkmatig chocolademassa is verkregen.
3. De chocolade is nu klaar voor gebruik.

Werkwijze au bain-marie
Au bain-marie is het in een waterbad plaatsen van een pan of kom met gerechten om de temperatuur te doen dalen of te verhogen. Het is een handige manier om je chocolade minder snel te laten verbranden.
1. Plaats een pan met water op het vuur, met een kleine laag water. Plaats op deze pan een hitte bestendige kom waar je de chocolade callets in wilt laten smelten. Zet de kom op de pan, maar zorg ervoor dat de kom het water niet raakt! Het stoom van het water zorgt voor de warmte, niet het water zelf.
2. Breng het water aan de kook en hou de temperatuur rond het kookpunt.
3. Doe de gewenste hoeveelheid Callets/druppels in de kom en roer totdat de chocolade gesmolten is. Schaap de chocolade die in contact staat met de wand door de massa heen. 

Inhoud: 50, 150 of 250 gram

Ingrediënten: cacaoboter ; suiker ; volle MELK poeder ; MELK suiker ; weipoeder ( MELK ) ; magere MELK poeder ; gekarameliseerde suiker 2.0% ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma ; zout

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder