1,80
Excl. BTW: 1,80
- Excl. BTW:
- 1,80
- Beschikbaarheid:
- Op voorraad
- Model:
- Smeltchocolade Ruby
- Merk:
- Callebaut
Omschrijving
Smeltchocolade Ruby
Gebruik: chocolade smelten in de magnetron of au-bain-marie. Daarna verder verwerken in bv bonbons, of in spuitzak voor garneren van soezen, cakes, koekjes. Chocolade wordt weer hard.
Inhoud: 50, 150 of 250 gram
Ingrediënten: cacaoboter ; suiker ; volle MELK poeder ; magere MELK poeder ; cacaomassa ; emulgator: zonnebloemlecithine ; voedingszuur: citroenzuur ; natuurlijk vanille aroma
Gebruik: chocolade smelten in de magnetron of au-bain-marie. Daarna verder verwerken in bv bonbons, of in spuitzak voor garneren van soezen, cakes, koekjes. Chocolade wordt weer hard.
Inhoud: 50, 150 of 250 gram
Ingrediënten: cacaoboter ; suiker ; volle MELK poeder ; magere MELK poeder ; cacaomassa ; emulgator: zonnebloemlecithine ; voedingszuur: citroenzuur ; natuurlijk vanille aroma