ColourMill Eucalyptes 20ml - Aqua Blend

6,95

Excl. BTW: 6,38

Excl. BTW:
6,38
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CMA20EUC

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Colour Mill Aqua Blend Kleurstof Eucalyptus 20ml De Colour Mill Aqua Blend Kleurstof Eucalyptus 20ml heeft een groene kleur met een grijze ondertoon. Met deze kleur geef je een prachtige neutrale en rustige kleur aan jouw zelfgemaakte lekkernij De kleurstof is op waterbasis, wat te herkennen is aan het zwarte potje. Doordat deze kleurstof op waterbasis is, kun je deze gebruiken voor het kleuren van lekkernijen die gevoelig zijn voor kleurstoffen op oliebasis. Hierbij kun je denken aan royal icing, fondant en macarons. Let op! Dit product is dus NIET geschikt voor het kleuren van chocolade en andere vetrijke massa's. Daarvoor kun je de Colour Mill oil blends gebruiken.

Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Voeg het pigment langzaam toe, begin met een paar druppels. Hoe meer druppels je toevoegt, hoe intenser de kleur wordt. Tip! Als er tijd is, laat je gekleurde product een nachtje staan voor het beste resultaat.

Colour Mill Colour Mill is een Australisch familiebedrijf, dat al meer dan 30 jaar kleurstoffen ontwikkelt. In die tijd zijn er verschillende trends gekomen en gegaan, maar het kleuren van voedingsmiddelen is altijd gebleven. Colour Mill was de voorspelbare kleuren zat en besloot het roer om te gooien. Gemaakt door professionele bakkers is Colour Mill met een ruim assortiment kleuren gekomen, die ook nog eens een hele goede dekking geven.

Ingrediënten: water, kleurstoffen (E172, E133), emulgatoren (E433, E405), verdikkingsmiddel (E418), conserveringsmiddelen (E211, E202)

Specificaties:

Waterbasis NIET te gebruiken voor chocoloade en vetrijke producten Inhoud: 20 ml

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder