Colourmill Hot pink 20 ml - Aqua Blend

6,95

Excl. BTW: 6,38

Excl. BTW:
6,38
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
EUA20HPK

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Colour Mill Aqua Blend Kleurstof Hot Pink 20ml De Colour Mill Aqua Blend Kleurstof Hot Pink 20ml is één van de knalste kleuren die Colour Mill heeft. Een mooie fel roze kleur, die ook nog eens helemaal Barbie proof is! Hoe meer kleurstof je gebruikt, hoe intenser de kleur wordt. Je kunt de kleur dus opbouwen. Deze kleurstof is op waterbasis. Daardoor kun je ermee heel goed producten kleuren die gevoelig zijn voor vet en olie zoals macarons, meringues, fondant, royal icing en zelfs drankjes. Let wel op dat je kleurstoffen op waterbasis NIET gebruikt voor het kleuren van vette producten zoals chocolade, candy melts en botercrème. Voor het kleuren van die producten kun je de Colour Mill kleurstoffen op oliebasis gebruiken, tevens verkrijgbaar op Baktotaal.nl.

Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Voeg het pigment langzaam toe, begin met een paar druppels. Hoe meer druppels je toevoegt, hoe intenser de kleur wordt. Tip! Als er tijd is, laat je gekleurde product een nachtje staan voor het beste resultaat.

Colour Mill Colour Mill is een Australisch familiebedrijf, dat al meer dan 30 jaar kleurstoffen ontwikkelt. In die tijd zijn er verschillende trends gekomen en gegaan, maar het kleuren van voedingsmiddelen is altijd gebleven. Colour Mill was de voorspelbare kleuren zat en besloot het roer om te gooien. Gemaakt door professionele bakkers is Colour Mill met een ruim assortiment kleuren gekomen, die ook nog eens een hele goede dekking geven.

Ingrediënten: water, kleurstoffen (E120), emulgatoren (E433, E405), verdikkingsmiddel (E418), conserveringsmiddelen (E211, E202)

Specificaties:

Waterbasis NIET te gebruiken voor chocoloade en vetrijke producten Inhoud: 20 ml

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder