ColourMill Pebble 20 ml - Aqua Blend

6,95

Excl. BTW: 6,38

Excl. BTW:
6,38
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CMA20PEB

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Colour Mill Aqua Blend Kleurstof Pebble 20ml De Colour Mill Aqua Blend Kleurstof Pebble 20ml heeft een zachtbruine kleur met een grijze ondertoon. Deze neutrale kleur is eindeloos te combineren met de vele kleuren die Colour Mill heeft. De kleuren in zwarte potjes zijn op waterbasis. Deze zijn speciaal bedoeld voor producten die niet tegen vet en olie kunnen. Met deze kleurstof kun je onder andere perfect royal icing, meringue, macarons, fondant en zelfs drankjes kleuren. Let wel op dat je kleurstoffen op waterbasis NIET gebruikt voor het kleuren van vette producten zoals chocolade en botercrème. Voor het kleuren van die producten kun je de Colour Mill kleurstoffen op oliebasis gebruiken.

Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Voeg het pigment langzaam toe, begin met een paar druppels. Hoe meer druppels je toevoegt, hoe intenser de kleur wordt. Tip! Als er tijd is, laat je gekleurde product een nachtje staan voor het beste resultaat.

Colour Mill Colour Mill is een Australisch familiebedrijf, dat al meer dan 30 jaar kleurstoffen ontwikkelt. In die tijd zijn er verschillende trends gekomen en gegaan, maar het kleuren van voedingsmiddelen is altijd gebleven. Colour Mill was de voorspelbare kleuren zat en besloot het roer om te gooien. Gemaakt door professionele bakkers is Colour Mill met een ruim assortiment kleuren gekomen, die ook nog eens een hele goede dekking geven.

Ingrediënten: water, kleurstoffen (E172), emulgatoren (E433, E405), verdikkingsmiddel (E418), conserveringsmiddelen (E211, E202)

Specificaties: Waterbasis NIET te gebruiken voor chocoloade en vetrijke producten Inhoud: 20 ml

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder