Dr. Oetker Peppa Pig & Familie - Taart Toppers pc/12

4,50

Excl. BTW: 3,72

Excl. BTW:
3,72
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
DRO2959

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Peppa Pig & Friends Cupcake Toppers:

Schattige Peppa Pig figuurtjes: Verhoog je cupcakes met de speelse aanwezigheid van Peppa Pig en haar vriendjes. Elke"" topper heeft gedetailleerde en kleurrijke afbeeldingen van de geliefde personages, waardoor gewone cupcakes een verrukkelijk en visueel aantrekkelijk middelpunt worden voor elk kinderfeest. Eenvoudige cupcake decoratie: Cupcakes versieren "is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Peppa Pig & Friends Cupcake Toppers veranderen gewone cupcakes moeiteloos in thematische traktaties, zodat je met minimale inspanning een prachtig display kunt maken. Perfect voor drukke ouders of iedereen die ee"n vleugje magie aan hun baksels wil toevoegen. Veelzijdige feestartikelen: Naast verjaardagen zijn deze cupcake toppers veelzijdig voor verschillende feesten. Of het nu gaat om een Peppa Pig-themafeestje of een informele bijeenkomst, de set"" voegt een grillig tintje toe aan je cupcakes, waardoor ze ideaal zijn voor een verscheidenheid aan gelegenheden waar je vreugde en karakter in je desserts wilt brengen. Samengevat zijn de Dr. Oetker Peppa Pig & Friends Cupcake Toppers "een heerlijke en handige manier om je cupcakes te versieren. Laat Peppa Pig en vriendjes centraal staan op je volgende feest, creëer een zoete en gedenkwaardige ervaring voor de kleintjes en voeg een vleugje eigenzinnigheid toe aan de traktaties van je feest.

Tover je cupcakes om in een Peppa Pig paradijs met de Dr. Oetker Peppa Pig & Friends Cupcake Toppers, ontworpen voor de ultieme bakervaring op kinderfeestjes of verjaardagen. Deze set van 24 charmante toppers brengt de geliefde Peppa Pig en haar vriendjes tot leven en voegt een heerlijke touch toe aan je zoete creaties.

Peppa Pig & Friends Cupcake Toppers:

Schattige Peppa Pig figuurtjes: Verhoog je cupcakes met de speelse aanwezigheid van Peppa Pig en haar vriendjes. Elke topper heeft gedetailleerde en kleurrijke afbeeldingen van de geliefde personages, waardoor gewone cupcakes een verrukkelijk en visueel aantrekkelijk middelpunt worden voor elk kinderfeest. Eenvoudige cupcake decoratie: Cupcakes versieren is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Peppa Pig & Friends Cupcake Toppers veranderen gewone cupcakes moeiteloos in thematische traktaties, zodat je met minimale inspanning een prachtig display kunt maken. Perfect voor drukke ouders of iedereen die een vleugje magie aan hun baksels wil toevoegen. Veelzijdige feestartikelen: Naast verjaardagen zijn deze cupcake toppers veelzijdig voor verschillende feesten. Of het nu gaat om een Peppa Pig-themafeestje of een informele bijeenkomst, de set voegt een grillig tintje toe aan je cupcakes, waardoor ze ideaal zijn voor een verscheidenheid aan gelegenheden waar je vreugde en karakter in je desserts wilt brengen. Samengevat zijn de Dr. Oetker Peppa Pig & Friends Cupcake Toppers een heerlijke en handige manier om je cupcakes te versieren. Laat Peppa Pig en vriendjes centraal staan op je volgende feest, creëer een zoete en gedenkwaardige ervaring voor de kleintjes en voeg een vleugje eigenzinnigheid toe aan de traktaties van je feest.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder