Meer om te smullen

Laagjestaart met hardwenerbodem, kersenbavarois,laag biscuit en kwark-yoghurtbavarois.

 Laagjestaart met bosvruchtenbavarois. Bodem van hardwenerdeeg en vulling van biscuit

Appeltaart gebakken in een vlaaivorm. De "blaadjes" langs de rand zijn uitgesneden uit appeltaartdeeg.

Vlaaibodem, bakvaste banketbakkersroom meegebakken. Opgespoten met luchtige zwitserse room en gedecoreerd met fruit.

 Bodem van chocoladebiscuit met bavarois irish coffee.

 Bodem van zanddeeg met bakvaste banketbakkersroom. Een bol van perzik-maracuyabavarois en een spiegel van mirror glaze (neutraal met oranje kleurstof)

 Kruimelbodem en rabarber/aardbeibavarois

 Chocoladebiscuit gevuld met chocomousse.

   Laagjestaart met hardwenerbodem, irish-coffeebavarois , vulling van biscuit en slagroom.

Opbouw: biscuit, bavarois met aardbeien, biscuit, aardbeien met snow decopoeder