Funcakes Choco Drip Brons 180g

9,40

Excl. BTW: 8,62

Excl. BTW:
8,62
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
F54250

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

FunCakes Choco Drip Brons is een heerlijke drip met chocoladesmaak met een prachtig bronzen kleur. Perfect voor het decoreren van cakes of het aanbrengen van bronskleurige accenten aan jouw decoraties. Met de handige spuitfles kun je gemakkelijk de drip aanbrengen op je taart! Geen spuitzak meer nodig!

Bereidingswijze: Verwijder de dop. Smelt 15-20 sec. in de magnetron op max. 800W, bevestig dop en schud goed. Herhaal tot dat de drip volledig is gesmolten. Reinig de dop na gebruik met warm water. Kan na gebruik opnieuw verwarmd worden.

Kleur: Brons. Makkelijke manier van decoreren. Inhoud: 180 gram. Houd er rekening mee dat het uiterlijk van de Choco Drip in de verpakking wellicht anders kan tonen, vanwege witte en/of cirkelvormige markeringen op de cacaochocolade. Dit is beter bekend als cacaoboterbloei of 'vet bloei'. Deze "bloei" wordt veroorzaakt tijdens het productieproces wanneer de kleuring wordt afgekoeld of getemperd waardoor ongelijke kristallen worden gevormd. Als je de Choco Drip opnieuw smelt, zullen de vlekken verdwijnen en zal het werken en smaken zoals verwacht.

Koel en droog bewaren. Ingrediënten: suiker, plantaardig vet (palm, palmpit), cacaoboter, verdikkingsmiddel: E1422, kleurstof: E172, emulgator: E322 (soja), aroma, conserveermiddel: E306.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

Kan sporen bevatten van: melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder