FunCakes Fluwelen Spray Roze 100 ml

8,95

Excl. BTW: 8,21

Excl. BTW:
8,21
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
F41320

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Met de FunCakes fluwelen spray roze kun je je taart een prachtig roze fluweeleffect geven! Maar dat is nog niet alles, met deze spray van FunCakes kun je ook je ijsjes, mousses en meer een fluweeleffect geven.

Voor een prachtig Velvet effect op taarten en meer. Maximale bruikbare dosis: 13 g/kg. Kosjer gecertificeerd, Halal gecertificeerd, geschikt voor vegetariërs, geschikt voor veganisten. Inhoud: 100 ml. Gebruiksaanwijzing: 2 uur voor gebruik bewaren bij kamertemperatuur 20-25°C. Goed schudden en de bus opwarmen in warm water tussen 25-35°C. Spuit een homogene laag op een bevroren oppervlak van 20-25 cm afstand. Laat het bespoten oppervlak minstens 4 uur rusten voor gebruik. Draai na gebruik de bus om en spuit een paar seconden om schoon te maken. Reinig de spuitmond met warm water als deze niet gelijkmatig sproeit.

Ingrediënten: cacaoboter, kleurstof: E170, E120, drijfgas: E943a, E943b, E944.

Mag sporen bevatten van: soy, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Waarschuwing: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: Kan barsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten op een open vlam of andere ontstekingsbron. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder