FunCakes Metallic Parelmoerspray

8,95

Excl. BTW: 8,21

Excl. BTW:
8,21
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
F41460

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Met de FunCakes Metallic Spray Pearl kun je je fondanttaarten, marsepeintaarten, chocolade, crèmes, gumpaste, modelleerpasta, koekjes en meer een prachtig blauw pareleffect geven. De glans droogt volledig op de cake, dus geen vingerafdrukken meer op de cake als je deze aanraakt.

De kleur van het product kan lichte variaties vertonen door de eigenschappen van de grondstoffen. Inhoud: 100 ml. Gebruiksaanwijzing: Geschikt voor het decoreren van chocolade, crèmes, fondant, gumpaste, modelleerpasta en marsepein. Goed schudden voor gebruik. Spuit een homogene laag op het oppervlak vanaf 20 cm afstand. De aanbevolen droogtijd voor gebruik is 4 uur. Draai na gebruik de spuitbus om en spuit een paar seconden om schoon te maken.

Waarschuwing: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: Kan barsten bij verhitting. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet spuiten op een open vlam of andere ontstekingsbron. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C.

Ingrediënten: ethanol, kleur: E172, drijfgas: E943a, E943b, E944.

Mag sporen bevatten van: soy, melk, zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2.

Bevat verwaarloosbare hoeveelheden energie, vet, koolhydraten, suikers, eiwitten en zout.

Dit product is: Kosher gecertificeerd.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder