Funcakes Swiss Merinque Botercrème - 800 gram

7,20

Excl. BTW: 6,61

Excl. BTW:
6,61
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
F11170

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

Maak gemakkelijk de FunCakes Swiss Meringue Botercrème en decoreer, vul of smeer je taart mooi af. Swiss Meringue Botercrème is minder zoet dan gewone botercrème, maar kan op dezelfde manier gebruikt worden. Ook geschikt om je cupcakes te decoreren!

Het is best een bewerkelijk klusje om Swiss Meringue Botercrème ‘from scratch’ te maken. Er zijn best wat stappen te doorlopen en sommige daarvan komen vrij precies en hebben de neiging om bij veel mensen te mislukken. Bij FunCakes houden we ervan om moeilijke bakrecepten makkelijk te maken door er een bakmix voor te ontwikkelen. Dus als wij een bewerkelijk recept zien, gaat het kriebelen om er een eenvoudige en toegankelijke mix voor te ontwikkelen die nog steeds net zo lekker is. Dat deden we dus ook met de Swiss Meringue Botercrème. Hiermee hoef je alleen nog maar boter en water toe te voegen en je bent klaar om te decoreren!

Voeg alleen water en boter toe. Inhoud: 800 gram. Perfect voor taarten en cupcakes. Bereidingswijze: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Voor één portie: meng 100 g mix met 70 ml warm kraanwater, klop met een garde op de hoogste stand in 8 minuten luchtig. Voeg 220 gram ongezouten roomboter in 4 delen toe aan het mengsel, mix volledig door voordat het volgende deel wordt toegevoegd. Mix het daarna op de hoogste stand in ca. 8 minuten door tot een gladde crème. Eén portie crème is voldoende voor het vullen en afsmeren van 1 taart van 20 cm, of het decoreren van ca. 12 cupcakes. Koel en droog bewaren, 15-20°C. Ingrediënten: suiker, scharreleiwit (gedroogd), verdikkingsmiddel: E466, voedingszuur: E330, aroma.

Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten.

Kan sporen bevatten van: soja, melk, lupine.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder