Glazuurfondant 250 gram

2.75

Deze glaceerfondant is perfect voor het glazuurlaagje van een donut. De glazuur kan je iets verwarmen en eventueel een kleur- en/of smaakstof aan toevoegen.

15 op voorraad

Artikelnummer: CaH42510 Categorie:

Bakels Glaceerfondant (afgeslapte fondant) Wit
Hagelwitte afgeslapte fondant/glaceerfondant voor gebruik in vullingen en crèmes en natuurlijk voor het glaceren van gebak. Denk hierbij ook aan roze koeken, tompoucen, etc. Het product is diepvriesbestendig.

Gebruiksaanwijzing voor glaceren:
Neem de gewenste hoeveelheid fondant en verwarm deze fondant in een pan of au bain Marie al roerend tot 40-45 °C.
De fondant kan naar behoefte worden verdund met 5 tot 10% water.
Strijk de fondant met een glaceermes over het gebak of dip je gebak in de fondant.
Glaceerfondant is ook prima te kleuren met 1 van onze kleuren gel kleurstof. Ook kan je smaakstoffen zoals mokka of chocolade(moorkop) aan de fondant toevoegen. De fondant is ook zeer geschikt voor het maken van (houdbare) fondantcrème.

Vulgewicht: 250g

Ingrediënten:
Suiker, glucosesiroop, water, emulgator E471 (raapzaad).

Dit artikel is geproduceerd op een productielijn waar geen allergenen via kruiscontaminatie voorkomen.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 1466 kJ / 351 kCal.
Vet: 0,1 gr.
waarvan verzadigd : 0,1 gr.
waarvan plantaardig: 0,1 gr.
Koolhydraten: 87,3 gr.
waarvan suikers: 87,3 gr.
Eiwitten : 0 gr.
Zout: 0,2 gr.

Max. bewaartemperatuur. van 25°C.

Barcode

3184251026419

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glazuurfondant 250 gram” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *